Direktlänk till inlägg 1 februari 2009
Det ser lite konstigt ut med ett köttfärsrecept här bland hästhistorierna, ser jag nu...
Om man vill piffa upp köttfärsbiffarna en aning så krydda smeten med mynta och fyll med fetaost och soltorkade tomater. Genast blir det lite festligare.
Gott med tzatziki, ris och sallad. Eller potatis och en god gräddsås med mynta. Och ett gott rödvin förstås om man gillar sådant...
Mitt drömprojekt är att ge ut en bok tillsammans med Malin Lauterbach, fotograf. Där beskriver vi ett år på vår gård och boken kommer att innehålla matrecept från de olika kurserna. Vi följer årstiderna. Vi berättar om avelsarbetet, allt från hingstval till att följa fölen när de växer upp.
Idéen föddes när våra kursdeltagare ville ha recept på maten som jag lagar till kurserna. När jag mötte Malin och kände att vi tänkte väldigt lika så har nu arbetet påbörjats med insamling av foton och recept.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|