Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009

Fy för skånsk höst

Av Ann-Britt - 3 oktober 2009 11:35

Idag blir det inneaktiviteter för både folk och fä. Regnet öser ner tidvis och det är stormvarning utfärdad. Våra pållar står i dagboxarna, vi har mockat de andra boxarna och sedan löst Melodikrysset.

Nu ska vi ut och "bygga" TTeam-bana i ridhuset och ge hästana lite psykisk motion. Det blir gungbräda, skrämselpresenning, portal och annat kul. Vi måste träna lite extra med Nobleza, som snart ska ut och åka transport till nya ägaren.

Är det någon läsare som vill träna i vårt ridhus nu när vi släpat in alla grejor, är det bara att höra av sig. Gungbrädan väger ett ton och när vi väl släpat in den får den ligga där ett tag. Det är bra att köra några dagars sammanhängande träning med unghästarna och sedan låta dem sova på saken. 

Så har vi gjort när vi tränat inför Championat också. Vi springer med dem och lär dem ställa upp sig osv, varje dag i kanske två veckor. Sedan får de gå och göra ingenting i hagen ett par veckor. Då brukar poletten ramla ner och nästa omgång går väldigt enkelt.

Estela och Futura TTeam-övar. Futura gick också över brädan, genom portaler och labyrinter senare.

  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se