Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Tiger o Putte o ett gammalt hus

Av Ann-Britt - 8 oktober 2009 20:36

Jag hittade en bild på våra numera stora kissar, Tiger o Putte. Men här är de små, små rackare.

  

Den närmast mitt ben är Tiger och den lille till höger är Putte. Tänka sig att de varit så små!

Hittade också foton på vårt lilla hus i Södåkra, som vi bodde i när vi renoverade vår nuvarande bostad. Tänk vad jag älskade det huset. Hade det varit mark till hade vi aldrig flyttat. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag kom dit. Min faster följde med mig på husvisning och det var en dimmig dag. Vi sniglade oss fram längs den krokiga och otroligt mysiga vägen och sedan står detta lilla hus och bara väntar på oss. Jag var livrädd att någon skulle börja buda och att det skulle bli för dyrt. Det var tänkt som sommarhus enbart, för oss Stockholmare. Men det var bara vi som var intresserade?!

Vi fick sedan veta att det pratats om oss på byn, som "tosiga Stockholmare". Nåväl vi blev ju snabbt accepterade när folk förstod att vi var skåningar och inte 08-or. 
Vi sålde lill-huset när vi renoverat klart här och det var, efter nya ägarnas renovering, ute på marknaden för långt över 2 miljoner. Tänk att ingen mer än vi såg potentialen då i dimman. De skrattade tydligen gott åt vårt husköp i byn, men vi var evigt glada som fick köpa det för, vad vi tyckte, en spottstyver. Vi tyckte det var vi som mötte "tokiga skåningar" som inte såg vad de hade framför sig.

  

  

Lilla gårdsplanen. Lite danskt stuk på det hela.

 
ANNONS
 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

10 oktober 2009 10:48

Kattguld;) Klart du valde de där som kom nära, fina var de också. Apropå fynda hus, det vill ju till att ha möjligheter att rusta upp dessa charmiga boställen. Både penningar och kunnande är av nöden, förstår att priset sedan sköt i höjden, med det läget också som extra +.

http://barasaras.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se