Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Snabbteori

Av Ann-Britt - 27 januari 2010 15:58

Här får ni en komprimerad teorilektion från helgkursen med Bent Branderup


  


Klura ut den om ni kan!


Annars inget nytt och spännande precis. Snöstormen yr utanför fönstret och våra hästar kom in vid halv två, helt nerisade. Snön hade frusit på ryggen på dem och det blev till att borsta och ge varm Mash för att de skulle få upp värmen.


Våra småttingar verkar trivas rätt så bra i sina nya boxar. Capitano är helt OK och de två slagskämparna har lugnat sig. Lite bättre att mocka idag, men nog ryker de ihop ibland. Jag tror att de vänjer sig. Jag står emellan dem när vi ger kraftfoder så de inte bråkar. Vi vill inte att det blir stress när de äter. Hästar som stressats vid matning brukar bli ganska besvärliga hästar och det vill vi inte.

När vi hade hingstar på lösdrift var det aldrig tjafs vid kraftfodermatning. Vi gick in i hagen med fyra hinkar och sedan stod de lugnt vid sina platser utan att vi band upp. De kunde stå ganska tätt utan problem. Boxväggarna utlöser väl lite andra beteenden och då får vi ta oss omaket att stå där så lugnet får råda.


Kenneth har återvänt från shoppingtur med lösgodis. Jag tror vädret känns lite bättre om jag svullar i mig en massa godis!!!!!

 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

27 januari 2010 21:40

Jag var så dum att jag inte köpte godis på vägen hem... så nu får jag sitta här och vara sugen! Hmmm...!

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
ylle

ylle

28 januari 2010 10:10

Vilken härlig teknikritning! Man kan ju "nästan" förstå vad den avser....

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

28 januari 2010 18:25

Konstnärlig* snygg teckning men alltför teoretisk, övning ger färdighet och att SE en god ryttare i action ger väldigt mycket mer. Utan KÄNSLA blir det ändå aldrig någon ryttare hur många bilder det än tittas på. Min bestämda uppfattning, ta bort kommentaren om du vill;-))

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

31 januari 2010 17:45

Skogsfrun; Det är väldigt mycket känsla med i ridningen på de här kurserna.

http://gustavsborgpre.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se