Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Carina-kurs

Av Ann-Britt - 20 februari 2010 18:14

Fem utav åtta ryttare lyckades skotta sig ut och komma hit idag till kursen. Väldigt synd om de tre som inte kom. Det är ju alltid så att man ställer in sig och ser fram emot att gå kurs.

Kenneth och jag tackar er(ca 20 personer allt som allt) som var här idag. Ni var ju precis lika trevliga som vanligt är och välkomna tillbaka!   


  


Carina begrundar sin elev, väl påpälsad.


  


Kattis ser nöjd ut och hästen likaså.


  


En eloge till den här coola killen, med ryttare Sissela, som behöll sitt lugn hela tiden som en orolig hingst skulle lastas utanför ridhuset. Hingsten kom lös och då blev JAG minst sagt orolig, eftersom det var våra ston han var intresserad av och for iväg till. Allt avlöpte väl och han lastades sedan inne i ridhuset. Det var första gången han visade hingstighet och tjo vad det kan komma plötsligt!


  


Här har vi Sisselas systers, Charlottes, sto. Charlotte gjorde också en jättefin ritt och både ryttare, häst och Carina var så nöjda.


Vi gick ut och plockade in våra hästar vid 17-tiden och då började snön vräka ner igen. Kursen avslutades vid den tiden och det var nog tur det så alla kunde få komma iväg innan det blev alltför kaosartat väder.


Vi har avslutning för rally-hundarna imorgon förmiddag och vi får väl se om det går att komma upp för infartsvägen till vår gårdsplan då. Den snö som ligger har smält nästan helt inne på gården och det är såååå blött överallt. Hagarna har klarat sig än så länge, men jag fasar för när det börjar där. Sedan fryser det på eländet och allt blir som vanligt här i Skåne, skridskobana, och det vill vi inte ha till hästarna.

Tjälen lär vara 1 meter djup och det tror jag inte vi haft på år och dar.


Mina kursare fick Moussaka idag och jag tror minsann det blir rester från deras lunch som gäller för oss ikväll.


 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

20 februari 2010 22:47

Fantastiskt bra att såpass många kunde komma! Och vilken tur att ni har ridhus he, he, annars hade det nog varit aningen jobbigt. Misstänker att ni inte haft det riktigt lika illa som vi haft i Vänersborg idag, men illa nog.....

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ingela i Simontorp

22 februari 2010 08:00

Tack för i lördag! Jag är glad att så många kom trots ovädret. Här är en länk till lite nytagna bilder från Simontorp, mindre än 4 mil från Gustavsborg: http://www.pixbox.se/alb_show_id1165855_page0.html

 
Ann-Britt

Ann-Britt

22 februari 2010 11:01

Men du store tid Ingela med snö ni har. Det går ju knappt att fatta att vi har så nära till varandra och så olika väder.

http://gustavsborgpre.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kattis

22 februari 2010 13:54

Tack själv Ann-Britt! Det var lika härligt som alltid att få komma till er! Vitter verkade också trivas med att vara på kurs.

 
Emma

Emma

23 april 2011 16:42

Vad fin blogg, skulle också vilja hålla på med akademisk ridkonst, men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga.

http://www.armonios.blogg.se

Ann-Britt

24 april 2011 08:11

Du får börja med att anmäla dig till en kurs. Välkommen hit om du bor i närheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se