Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Bianca och Espera

Av Ann-Britt - 6 april 2010 13:26


Vi har inte glömt bort att jobba lite med våra nya flickor, trots allt fölande och annat i helgen.


Alexandra har varit här och hjälpt mig. Vi provade ut träns, bett och sadel och den blåsigaste dagen av dem alla under påsken, skulle då Alex rida Espera. Speglarna skallrade, det smällde i väggarna, porten gnisslade och skrek, taket rörde sig i ridhuset och jag tänkte hur ska detta gå?


Men det finns bara ett ord för den hästen och det är UNDERBAR. Espera rörde inte ett öra ens när det smällde och skallrade. Hon var helt fokuserad på ryttaren och lite på mig för jag hade godis i fickan. (Det ska ju vara en positiv upplevelse därinne i "oljudshuset").


Hon är bara så fin den tjejen! Ridningen gick bra och det blev barbacka, för Alex gamla Hector-sadel var inte riktigt bra till Espera. Espera verkade trivas utmärkt att vara utan sadel dessutom.


Nu ska hon bara förstå (och det tror jag hon gjorde) att vi inte tycker att hon behöver krulla ihop sig utan får vara lite mer fri i formen. Hon är bara fem år och riden ett knappt år. PRE har en förmåga att dra ihop sig själv och det är inte önskvärt i min lilla värld. Hon kan "andas fram" och gjorde jättefin öppna bara genom en liten vridning av Alex axlar.


 
ANNONS
 
ylle

ylle

6 april 2010 22:19

Härliga tjejer! Så samstämda de är!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se