Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 10 april 2010

Grabbarna Grus

Av Ann-Britt - 10 april 2010 18:27

De där små Grabbarna Grus, ni vet de som är bröder till Skruttebus, de har börjat bli stora pojkar och intresserade av flickor. Ja, de två minsta vet väl inte egentligen varför de springer vid staketet, men Aciano börjar ana finessen. De fick med sig undertråden i sin hage imorse. Som tur var hade jag hjälp av Emma med utsläppet så vi fick byta hagar och flytta damerna lite längre bort. Rackarns ungar!


Vi jobbade med TTeam ikväll med spanjorskorna och det gick fint.

  


Bianca är som en helt ny häst i ridhuset, fokuserad och jätteduktig. Trots att hon kallar lite till Espera så är det lugnt och inte med spänning i kroppen.
Vi gjorde labyrinten och lite lastnings-förberedande övning. Sedan kommer vi att flytta stolarna allt närmre varandra och man kan hänga plast och annat läskigt där också.

Espera börjar förstå att man får godis när man är duktig och kommer för nära Alexandra och tappar då fokus. Det är de små, små detaljerna som gör det när man gör TTeam... Så fort hon och Alex får lite mer distans till varandra så ser ni hur mycket bättre det går.

 
ANNONS
 
ylle

ylle

11 april 2010 13:04

Ja ja, små pojkar är små pojkar!!! Så duktiga spanjorskorna är!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se