Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 11 april 2010

Dagens Skruttebus-dos

Av Ann-Britt - 11 april 2010 16:23


Han är inte bra för arbetsmoralen den här lille! Idag fick vi oss ett riktigt gott skratt och tyvärr hade jag inte kameran med mig.

Han har krig mot det dumma stickiga gräset. Idag stod han och glodde argt på ett högt grässtrå, i säkert en minut. Sedan körde han ner mulen och stack sig förstås. Han blev helt tokig och galopperade runt, runt och såg ut som tjuren Ferdinand när han satte sig på en humla.
Sedan sprang han tillbaka till samma grässtrå och stirrade igen. Varje vettigt grässtrå skulle ha lagt sig platt ner längs marken, men inte detta envisa förbaskade strå. Han körde ner mulen igen och stack sig förstås igen och samma historia upprepade sig.

Han såg helt underbar ut. Han tog ut lite ilska genom att krocka med mamma och hon är av den tåliga sorten, liksom Ferdinands...


På filmen har han precis varit inne och sovit i stallet och är betydligt lugnare.

 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

11 april 2010 20:42

Hehe... ja en sådan underbar varelse kan man ju stå och titta på hur länge som helst!!

En fråga, om man råkar ha vägarna förbi den 24-25 april när Ricardo är där och håller kurs. Kan jag och sambon då titta in och titta lite en stund utan att förboka? Vi har en liten liten plan på att dra söder ut över dan och jag skulle gärna vilja lyssna lite. Och så har jag förstått att det kommer en "Granne" till mig från Blekinge och ska rida! Har glömt hennes namn nu men jag har det på mail!

Figge fick gotta i solen sig utan täcke sedan. Man kan säga att han numera är rätt dammig :o)

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
Ann-Britt

Ann-Britt

12 april 2010 12:16

Klart att ni är välkomna! Helén heter kanske grannen?

http://www.gustavsborgpre.bloggplatsen.se

 
Evisen

Evisen

14 april 2010 09:15

Toppen!! Ska se om jag får som jag vill :o) Japp, Helén hette hon!

http://www.metrobloggen.se/evisen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se