Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Bailarino G

Av Ann-Britt - 18 april 2010 12:24

Vi har nog bestämt oss för att fölet ska heta Bailarino G (balettdansör). Det finns en uppsjö med Bailarinas så varför inte en enda Bailarino. Det är ju nästan diskriminering. Vi smakar och känner på namnet nu ett tag, men det blir nog så.

  Här är Aciano, ett år äldre storebror till Bailarino. Grymt vacker även han tycker jag, som vanligt helt partisk...  Vi hade en lyckad kursdag igår med Carinas och Ingelas gäng. Tack ska ni ha! Vädret var verkligen förfärligt. Det blåste iskall halv storm, men då var det ju i och för sig skönt att kunna erbjuda ett ridhus.

Idag är det soligt och givetvis blåsigt. Vad annars i Skåne, men något mer drägligt än igår.


Nästa helg är det dags för Ricardo Reis igen och det där Islandsaskmolnet kunde inte komma mer olämpligt. Jag hoppas det drar förbi eller lugnar ner sig. Ytterligare en helg fram var det tänkt att jag skulle åka till Ryssland, men allt hänger lite löst känns det som med den där puttrande vulkanen.


Ha en skön söndag.

 
ANNONS
 
ylle

ylle

18 april 2010 19:00

Vilken underbart vacker och pigg liten kille!!!! (ja den större är inte dålig han heller....) Balettdansören har ju så fin koll på sina långa ben! Och superbra filmat!!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

18 april 2010 19:26

Oj, så vi bugar och bockar jag och killarna!

http://www.gustavsborgpre.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena Scott

19 april 2010 11:54

Så underbar, otroligt snygg.
Man blir aldrig mätt på att titta på så små varelser helt underbara!

 
annie

annie

20 april 2010 15:23

Tycker det är ett passande namn. Rör sig som en balettdansör... Fin kille!

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?articl

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se