Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Longering och vid hand

Av Ann-Britt - 21 april 2010 20:53


Här är lite av det första arbetet i longering med Bianca. Sedan blir det vid hand med Espera.

Som ni ser så är "min" longering inte rusa-runt-i-ring, utan lugnt och fint och förhoppningsvis lösgörande och uppbyggnade för hästen.

Nyttigt att se sig själv på film, hm. Jag ser att jag blir hängande i innertygeln på Espera, men ni får stå ut. Hon är förlåtande den kära Espera.

Jag känner mig verkligen priviligierad som får arbeta med dessa underbara ston. Det är en sann njutning.

Alexandra kommenterade att Bianca har transformerats sedan hon kom. Nu är hon lugn i stallet, även när hon står helt ensam. Ni hör hur det smäller i ridhusporten och hon bryr sig inte. Den första tiden hon kom till oss hade hon suttit uppe vid flaggorna när det lät sådär.

Espera, ja det är ju så bra, så bra. Nu ska "matte" bara lära sig att inte hänga i tyglarna så blir det ännu bättre. Nyttig träning för oss människor detta och bra grund även för ridning. Inte så lätt som det ser ut heller om jag ska ursäkta mitt okunniga beteende och vara lite snäll mot mig själv.

Dessa fantastisk PRE. Har jag sagt det innan? Jaså!?!


Tack till Alex , som förevigade mors sin.


 
ANNONS
 
ylle

ylle

25 april 2010 09:00

Ja, så lugnt och harmoniskt det ser ut! Och så bra motion DU får!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Dennise

23 maj 2010 09:36

Så roligt att se folk använda det där tränset som tar bort trycket på nerven i hästens huvud. :D

 
Anna Hovskägg

Anna Hovskägg

25 november 2011 20:38

Hittade precis hit!
Kul att få se ert arbete vid hand. Har själv en tre-åring som ska jobbas lite mer med & jag behöver inspiration & pepp! Inte så lätt alla gånger, då man dessutom har en liten mjölkvampyr (alltså 5-månaders bebis)..

http://www.lyckoprickar.se

Ann-Britt

26 november 2011 19:46

Hej och välkommen hit!
Idag har vi haft en fantastisk inspirationsdag. Du får läsa om det i mitt inlägg.
Inte lätt att hinna med allt det förstår jag, när du har bebis också.

 
Malin Johansson

Malin Johansson

17 juli 2012 12:51

ser ju bra och harmoniskt ut tycker jag.

http://www.havrefallen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se