Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Årets föl i stamboken

Av Ann-Britt - 16 november 2010 11:33

Nu är årets föl inskrivna. Vi väntar fortfarande på färganalysen på Bailarino. Jag tror han blir brun och vete katten om jag inte nästan önskar det också. Jag har haft fuxaversion sedan vårt fux-halvblod och de "halvblodsmänniskor" jag talat med vill inte ha fux. Lite bakvända världen alltså hos PRE-folk. Måste erkänna att jag fick lite Joakim von Anka-syndrom ett tag, men det har gått över. Men han är ljuvlig, ljuvlig den lille oavsett färg. Ninfa lämnar tydligen bara den typen av ungar. Alla fyra hingstarna är bara så fantastiska. Älskvärda personligheter.


  


Vårt halvblod. Vacker som en dag och ganska förfärlig att ha att göra med. Så går det när man faller för "good looks". På bilden 19 år gammal.


Här är stamtavlorna till årets föl.


Corazona G:

http://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=astIDQ2dWcQ=


Bailarino G:

http://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=q4aAoQLcE1g=


Jag blir lite stambokstossig ibland och tycker att det är rysligt snyggt med enhetliga linjer. Indio G har bara L (Lovera) och det ser prydligt ut. Ninfa var redan betäckt när vi köpte henne, så vi kan inte stoltsera med att ha gjort detta helt själv. Äsch då...men snyggt är det ändå och fin är han.


Indio G:

http://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=gs1KrOOjOmk=


Nu är Norte tillbaka igen och lämnar semin och då är det faktiskt så att Ninfa måste leverera ett stoföl till oss så vi kan få betäcka med honom. Jag har berättat det för henne och hoppas hon är lydig gumma. Tar vi honom till Ninfa blir det inavel så det skriker och då föds nog ungen med 8 öron eller 7 ben. Inte så bra... Men nu har vi blandat upp blodet med det bästa tänkbara, Utrerano VII.


 
ANNONS
 
Sara K

Sara K

16 november 2010 12:25

Hej!
Nu är jag här igen och hjälper med data bekymmer. Om du skickar ut länken igen, se då till att = tecken är med i slutet. Om den inte är med de är då de blir alla andra hästar en den man vill ha.
Haft samma bekymmer ;)
Ha de gott
Mvh
Sara K

http://www.yeguadasarakarlsson.bloggplatsen.se

Ann-Britt

16 november 2010 12:51

Tackar, tackar. Jag ska prova igen senare. Vilken tur att det finns andra med samma bekymmer som sedan kan lösa mina... Toppen!

Lite senare....
Nu funkar det. Tack för tipset!

 
ylle

ylle

17 november 2010 19:34

Och jag som alltid älskat fuxar!!!!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Ann-Britt

18 november 2010 09:27

Svettfux är vackert!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se