Direktlänk till inlägg 23 januari 2013
Det kommer nya rapporter om hur mycket vår köttkonsumtion påverkar miljön. Om man köper kött, eller annat, med kort datum gör man åtminstone något för miljön. Annars slängs produkterna. Idag har jag en rejäl kalopssats, en kycklinggryta och kalvfärsbiffar puttrande på spisen.
Dagens smartaste kommentar hörde jag på radion imorse när en tjej sa "varför skulle inte jag få äta kött bara för att det inte är så bra för miljön. Jag älskar kött". Jaha, så var det med det.
Köpte en kanongod ost också. En ost som är lagrad i 24 månader tåler nog några dagar till i kylen om jag befriar den från plasten.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 | 30 |
31 | ||||||
|