Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 juni 2015

Sadelgjordstraumat verkar vara löst

Av Ann-Britt - 30 juni 2015 13:30

Idag gick det prima med sadel på Aciano. Han stod still hela tiden jag mixtrade med sadel och gjord. Jag kunde spänna den normalt hårt.

Idag reagerade han tvärtom mot igår, när han tog små krumsprång. Han blev långsam. Gick och funderade på vad det där var för grej egentligen. Den reaktionen gillas. Det gör inget att krumsprången kommer till en början då vet jag att de har förstått att det ligger något på ryggen. Det är nästan värre med dem som inte reagerar alls utan bara tuffar på. Då är risken att de helt plötsligt exploderar. Det kan ju vara så att de stängt av för de blir så osäkra, men förr eller senare upptäcker de sadeln och då är det inte så kul om det sitter en stackars ryttare där.


Bailarinos sår läker, men det går långsamt. Svallkött, som dock flyttar sig sakta neråt. Sårytan har blivit mindre så en viss läkning sker även om det känns lite tröstlöst.


Vi har hittat en höleverantör och hämtar ett gäng balar varje vecka. Nu har vi kapitulerat och hämtar för två veckor. Det är ett trevligt problem om vi köpt för mycket.


Vårt egen vall är inte slagen än och nu måste det bara bli uppehållsväder och varmt någon vecka.


Bailarino tycker att hans box är rätt OK så länge han når ner till höbalarna.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se